Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zasedání výboru č.7

28. 1. 2010

Zasedání výboru SVJ ul. Křenkova 900,901,902   č. 7

 

Přítomni: p. Minčev, p. Prášilová, p. Wolker,

 

 

Program:

1)    P.Wolker -  Dohoda o uznání závazku a splátkový kalendář pro vlastníka bytové jednotky č.p.902/9, dlužná částka ve výši 7.074,-Kč (slovy sedmtisícsedmdesátčtyři koruny) byla uhrazena.

 

2)    V – s firmou Asanační služby, Hamry nad Sázavou bylo dohodnuto, že  deratizaci společných prostor provede v jarních měsících 2010.

 

3)    P. Prášilová  – na přelomu roku 09/10 byly provedeny odečty vodoměrů, výbor všem vlastníkům a nájemníkům děkuje za spolupráci.

 

4)    V – předložil návrh na výrobu vlastních webových stránek SVJ, kde by aktuálně informoval o dění okolo správy našeho domu.

 

5)    V- nechal zpracovat cca 30 cenových poptávek (viz. ePoptávky) na opravu balkonových lodžií, jak uložila výboru ČS. V současné době tyto cenové nabídky budou k dispozici vlastníkům domu tak, aby všichni dostali základní informaci.

 

6)    P.Wolker – informoval o smlouvách - přenos STA (viz. Přílohy smluv na převěs) pro p. Karla Klapače (ul.Malá), p.Annu Štefáčkovou (ul.Monseova) a manž.Popelkovi (ul.Malá). Všichni uhradili poplatek ve výši 360,-Kč/rok.

 

 

 

V N.Městě na Mor. dne 28.ledna 2010

 

Zapsala: Olga Prášilová v.r.

 

Na vědomí: všem majitelům BJ, město N.Město na Mor, nájemníkům