Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zasedání výboru č.4

8. 6. 2009

Zasedání výboru SVJ ul. Křenkova 900,901,902   č. 4

 

Přítomni: p. Minčev, p. Prášilová, p. Wolker, Ing. Dlabač (host)

 

 

Program:

1)    P.Wolker – informoval o předání projektové dokumentace pro novou vodovodní přípojku v rámci rekonstrukce ul.Křenkova, Monseova. Dle vyjádření Vodárenské a.s., byla podepsána nová smlouva s touto organizací na dobu určitou, po dobu stavby v rámci rekonstrukce naší ulice.

 

2)    V – rekonstrukci televizních digitálních antén provedla fa PROCHÁZKA-Brno, která byla nutná v rámci zrušení převěsného televizního kabelu. Nyní probíhá zkušební provoz v délce 4 měsíců. Cena rekonstrukce činí 25.329,-Kč (částka na 1BJ = 650,-Kč). Po zavedení digitalizace bude možné sledovat tyto programy: Čt1,Čt2,Čt4,Čt24,Nova,Nova Cinema, Prima, Prima Cool, Barandov, Z1, Óčko, Public TV

 

3)    V – SVJ již čerpá úvěr z MěÚ NMNM v rámci výměny chodbových oken a vchodových dveří. Náklady celé akce budou činit 435.000,-Kč. Dle splátkového kalendáře tuto půjčku SVJ přeplatí o 27.142,-Kč (částka na 1BJ = 696,-Kč / 5 let).

 

4)    Ing. Dlabač informoval výbor o směrnici, která řeší problematiku odečtu vodoměrů (viz. Vodoměry bytové – poměrné). Doporučil, aby se na konci června provedl kontrolní odečet vodoměrů v bytech tak, aby nedocházelo k tzv. odchylce vodoměrů, která vznikla např. při vyúčtování služeb za rok 2008 (cca 17-20%). Výbor jeho připomínku vzal na vědomí.

 

5)    V – připomíná všem majitelům BJ, že 11.-13.6.t.r., vždy od 10-16 hodin proběhnou Dny otevřených dveří na Novoměstské teplárenské a.s.(viz. Info v Novoměstsku). Zde je možné se seznámit s kvalitou poskytovaných služeb a v rámci přednášky se informovat o možných úsporách tepelné energie.

 

 

V N.Městě na Mor. dne 8.června 2009

 

Zapsala: Olga Prášilová v.r.

 

Na vědomí: všem majitelům BJ, město N.Město na Mor, nájemníkům